Tuga: Poginuo na dan kada je hteo da zaprosi devojku

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga: Poginuo na dan kada je hteo da zaprosi devojku

Radnik kopa “Drmno” Dušan Suzić (32) iz Kostolca, poginuo je u sredu popodne kada ga je zahvatila i samlela pretovarna traka bagera koju je čistio.

Dušan je kobnog dana bio izuzetno raspoložen i ushićen, i hvalio se kolegama kako će te večeri da zaprosi svoju dugogodišnju devojku.

Suzić je radio kao pomoćnik bageriste na traci. U sredu je radio prvu smenu, a njegovo unakaženo telo nađeno je oko 15 sati na traci, oko stotinak metara od bagera. Zadbio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je smrtonosne povrede glave i prelom noge.

Za sada nije poznato kako je tačno nastradao – da li mu je pozlilo pa je pao na traku, ili ga je ona “zahvatila” dok je čistio, iako je ona tada trebalo da bude isključena.

Dušanove kolege su ispričale novinarima Informera da je prilikom primopredaje smene rekao nadređenom da hoće još nešto da završi pre nego što ode kući.

Kako pričaju drugi radnici iz kopa “Drmno”, Dušan je verovatno iz bagera sišao na traku koja je bila u pokretu i koja se nalazi na 15 metara, da je prekontroliše.

Tada se okliznuo i pao. Smrt je, pretpostavljaju bila bolna i dugotrajna, jer se traka kreće izuzetno sporo, pa je preminuo u stravičnim bolovima.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.