Počela prodaja ulaznica za 10. Noć muzeja

Izvor: Blic, 03.Maj.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja ulaznica za 10. Noć muzeja

Ulaznice za jubilarnu Noć muzeja, koja će se 18. maja održati u 68 gradova u Srbiji od danas su u prodaji.

Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja je 400 dinara, dok će na dan manifestacije karta koštati 450 dinara.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima: na Trgu republike 5, TC Ušće, blagajni Doma omladine, Knižari Delfi SKC ali i na ostalim mestima u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Srbiji.

Noć muzeja u Beogradu biće obeležena na 60 lokacija, a posetioci će između ostalog, moći da vide slike Đure Jakšića, brazilsku umetnost, video igre iz 80-tih godina, cipele iz 19 veka.

U Novom Sadu, Noć muzeja će se održati na 35 lokacija, a biće prikazan egipatski pergament star 3.300 godina, strele iz Polinezije, osmanske štitove iz doba Sulejmana Veličanstvenog, kao i dela iz perioda renesanse.

Po prvi put biće dozvoljena i poseta Sat kuli na Petrovaradinu na kojoj će se posle 250 godina pokrenuti mehanizam.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje prodaja ulaznica za 10. beogradsku Noć muzeja

Izvor: Press, 03.Maj.2013

Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja je 400 dinara dok će na dan manifestacije karta koštati 450 dinara... Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na 60 lokacija u Beogradu... Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima: na Trgu republike 5, TC Ušće,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.