Pobuna putnika na letu za Podgoricu!

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobuna putnika na letu za Podgoricu!

U avionu Er Srbija (Air Serbia) na relaciji Beograd - Podgorica morala je da interveniše policija jer su neki putnici zbog kašnjenja leta hteli da napuste avion. Let kasnio skoro tri sata!

Avion Er Srbije koji je u 13:45 trebao da odleti za Podgoricu sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla kasnio je u polasku 60 minuta, prema nezavničnim informacijama, zbog toga što je kompjuter javljao da nije ispravan sistem za kočenje.

Dok je trajao novi tehnički pregled, više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << putnika u avionu počeli su da negoduju jer im dugo vremena nije saopštena nikakva informacija o razlozima ekstremnog kašnjenja nakon ukrcavanja.

Nekoliko putnika zatažilo je da napusti avion ali je osoblje to odbilo da im dozvoli držeći se propisane procedure u datoj situaciji. Nakon što su pobunjeni putnici najavili da će "napraviti problem" ukoliko im se ne dozvoli da odmah napuste letilicu, pozvani su policajci koji su po dolasku zatražili od svih putnika da izađu iz aviona.

Foto: MONDO

Nakon toga nastala je pobuna onih putnika koji nisu želeli da izađu iz letelice. Posle duže polemike sa policajcima putnici koji su zahtevali da izađu iz aviona saglasili su se da ostanu na svojim sedištima, pa je nakon tri sata "erbas 320" Er Serbia konačno odletio ka Podgorici.

Foto: MONDO

Avion je sleteo na podgorički aerodrom u 17:10.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pobuna putnika na letu za Podgoricu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2014

U avionu "Er Srbija" na relaciji Beograd - Podgorica morala je da interveniše policija jer su neki putnici zbog kašnjenja leta hteli da napuste avion. Let kasnio skoro tri sata!..Avion "Er Srbija" koji je u 13:45 trebao da odleti za Podgoricu sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla kasnio je u polasku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.