Platio Dan zaljubljenih sa Katarinom Radivojević

Izvor: Blic, 13.Feb.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platio Dan zaljubljenih sa Katarinom Radivojević

Humanitarna akcija „Rentaj Anđela”, koju je organizovao hrvatski filmski inkubator „Blank”, završena je juče, a naša glumica Katarina Radivojević postigla je najveću cenu. Naime, jedan fan platio je 28.000 dinara kako bi s poznatom glumicom proveo dva sata na Dan zaljubljenih.

Katarina će sa nepoznatim muškarcem iz Hrvatske, koji je na humanitarnoj akciji „Rentaj Anđela” dao najviše novca za prijateljsko druženje s njom, provesti dva sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Naša glumica u hrvatskoj seriji „Najbolje godine” tumači Lorenu Levaj, glavnu ulogu, te je sve popularnija u susednoj zemlji, pa tako i ne čudi činjenica što je dobila veću „cenu” od svojih hrvatskih kolega među kojima su bili Sila Barat, pevačica Maja Vučić, zatim Ana Rucner, Ida Prester iz grupe „Lollobrigida”, Robert Kurbaša, Zoran Pribičević"

Nakon dva sata druženja, Katarina će svog obožavaoca odvesti u bioskop „Tuškanac” u kojem će biti organizovana premijera „Blankove” produkcije, a donator dobija i video snimak druženja sa Radivojevićevom. „Rentaj Anđela” je humanitarna akcija kojom se prikupljaju sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmadžija. Za ovu nesvakidašnju akciju organizatori su primali donacije isključivo iz Hrvatske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.