Pici novi trener Valensije

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pici novi trener Valensije

Bivši reprezentativac Španije Huan Antonio Pici imenovan je danas za novog trenera Valensije.

Pici će na klupi Valensije zameniti srpskog trenera Miroslava Đukića, koji je 12. decembra dobio otkaz zbog loših rezultata.

"Uskoro će biti saopšten datum i vreme dolaska Picija u Valensiju, kao i kada će biti zvanično predstavljen", navodi se u saopštenju Valensije.

Bivši fudbaler Valensije, Barselone, Viljareala i Tenerifa je prethodne dve sezone trenirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << argentinski San Lorenco.

Valensija je trenutno 11. na tabeli Primere sa 20 bodova iz 17 utakmica, odnosno sa samo pet više od zone ispadanja i 13 manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pici novi trener Valensije

Izvor: Dzungla.org, 26.Dec.2013

Bivši reprezentativac Španije Huan Antonio Pici imenovan je danas za novog trenera Valensije. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.