Petrović: Borbenom igrom da odgovorimo Teleoptiku

Izvor: SandzakPress.net, 09.Nov.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Borbenom igrom da odgovorimo Teleoptiku

Trener fudbalera Novog Pazara Vladica Petrović rekao je danas da će njegovi igrači pokušati da maksimalnom borbenošću nadomeste nedostatak kvaliteta i odgovore Teleoptiku, kojem gostuju u 16. kolu Prve lige Srbije. “Drugačija utakmica od poslednje protiv Trajala u Kruševcu. Protivnik je tehnički obučen i doteran, dok je Trajal bio fizički dominantan, a i neki drugi faktori su uticali na naš neuspeh. Dobro smo odreagovali na dva teška poraza i ima prostora za optimizam, uoči duela >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << s timom koji u svojim redovima ima reprezentativce iz mladjih selekcija”, rekao je Petrović. U ekipu Pazara vraćaju se Sead Islamović i Emir Hazirović, dok će Faruk Bihorac pauzirati zbog žutih kartona. “Vučemo i dve, tri povrede iz Kruševca, videćemo u naredna dva dana ko će biti u stanju da zaigra”, naveo je Petrović. Teleoptik je 11. na tabeli i ima 17 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjoj poziciji sa pet bodova. Utakmica u Sportskom centru Partizan-Teleoptik u Zemunu na programu je u subotu od 13.00 časova. (RTVNP)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Petrović: Borbenom igrom da odgovorimo Teleoptiku

Izvor: B92, 09.Nov.2018

Trener fudbalera Novog Pazara Vladica Petrović rekao je da će njegovi igrači pokušati da borbenošću nadomeste nedostatak kvaliteta i odgovore Teleoptiku...Novi Pazar gostuje Teleoptiku u 16. kolu Prve lige Srbije..."Drugačija utakmica od poslednje protiv Trajala u Kruševcu. Protivnik je tehnički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.