Petorica policajaca pomogla beg Musliua

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorica policajaca pomogla beg Musliua

Sin predsednika SO Bujanovac imao je pomagače u policijskim uniformama kada je pobegao iz zgrade MUP-a. Potera: Fatljum Musliu uhvaćen sa 270 pari patika za koje nije imao nikakve papire

Kako “Blic” saznaje, Fatljumu Musliuu (31) pomogla su petorica policajaca. Svi osumnjičeni su napisali izjave, a izveštaj o skandaloznom bekstvu upućen je i u sedište ministarstva.

Načelnik pred smenom

Sagovornik „Blica“ kaže da će se brzo pokazati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su pojedini policajci iz Bujanovca umešani u teške kriminalne radnje za koje je načelnik Dragan Veličković znao i morao je to da zaustavi.

- Veličković je načelnik u Bujanovcu već 15 godina. Ovo što se dešava u bujanovačkoj policiji dobar je razlog da ga zameni

profesionalac - navodi izvor „Blica“.

- Musliu nije bio lišen slobode, a u trenutku kada smo se pripremali da ga ispitamo smogao je snage i pobegao. Naravno da ima propusta u radu policije. Neko od prisutnih nije radio svoj posao i omogućio mu je da pobegne. To ćemo utvrditi u istrazi i neko mora da odgovara - objašnjava za “Blic” Dragan Veličković, načelnik Policijske stanice Bujanovac i podvlači da ovaj slučaj „ne treba dramatizovati i pridavati mu posebnu važnost”.

Načelnik dodaje da je Musliu napravio prekršaj kakve je i ranije pravio. Veličković kaže da je begunac na oku policije, da ga prate.

- Sve je pod kontrolom - smatra Veličković.

Musliua je u četvrtak oko 9.20 časova u policiju privela interventna patrola jer je u centru grada u njegovom automobilu „audi A4“ pronašla 270 pari patika bez ikakve dokumentacije.

Otac: Umakao jer su ga tukli

Fatljumov otac Jonuz Musliu, predsednik SO Bujanovac, kaže da mu sin živi od sitne trgovine jer je nezaposlen, a ima suprugu i dete.

- Sin je pobegao kada su policajci počeli da ga tuku. Imamo fotografije na kojima se vide tragovi udaraca po leđima. Sada neka policija radi svoj posao, a mi ćemo svoj - upozorava Musliu.

Policija je protiv njega podnela tri prijave: za nedozvoljenu trgovinu, ometanje službenog lica i falsifikovanje isprava, jer je vozio automobil s lažnim tablicama.

I lopov iz Lebana pokušao bekstvo kroz prozor

Lopov iz Lebana Marko Spasić (34) pokušao je da pobegne sa saslušanja kod tužioca skokom kroz prozor. Osumnjičeni je, međutim, prilikom pada teško povređen i već je u zatvoru.

- Osumnjičeni je nakon skoka i povređivanja zbrinut u leskovačkoj Opštoj bolnici. Posle medicinskog zbrinjavanja, prebačen je u leskovački Okružni zatvor i nije u životnoj opasnosti - rekao je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Policija je u subotu privela Spasića i B. M. (29) iz Lebana zbog sumnje da su počinili više teških krađa. Oni su tokom juna i jula u Medveđi obili nekoliko kuća iz kojih su uzimali zlatan nakit i novac.

Osumnjičeni B. M., koji je u leskovačkom zatvoru, tereti se i da je pokušao da pobegne patroli policije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beg sina Jonuza Muslijua pomogla petorica policajaca

Izvor: Press, 07.Jul.2014

Kako “Blic” saznaje, Fatljumu Musliuu (31) pomogla su petorica policajaca. Svi osumnjičeni su napisali izjave, a izveštaj o skandaloznom bekstvu upućen je i u sedište ministarstva.. - Musliu nije bio lišen slobode, a u trenutku kada smo se pripremali da ga ispitamo smogao je snage i pobegao....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.