Musliju: Policija mi pretukla sina

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musliju: Policija mi pretukla sina

Predsednik Skupštine opštine Bujanovac Jonuz Musliju optužio je danas policajce u tom gradu da su tukli njegovog sina Fatljuma i negirao da je on pobegao iz pritvora u policijskoj stanici.

Svi se nekako snalazimo za preživljavanje: Jonuz Musliju

 

Musliju je za agenciju Beta kazao da je Fatljum pobegao od policajaca koji su ga zaustavili na ulici jer su počeli da ga tuku. Prema njegovim rečima, tačno je da su u kolima njegovog sina policajci u prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četvrtak pronašli sportsku obuću bez potrebnih papira.

 

Musliu je, međutim, dodao da je to praksa koja je u Bujanovcu česta zbog velike stope nezaposlenosti pa se "svi nekako snalaze za preživljavanje".

 

"Moj sin je pobegao sa ulice gde je policija počela da ga bije, kako može neko da pobegne iz pritvora? Zasmetao je nekom biznisu u policiji i to moguće je i Srbima ili Albancima, zato su ga zaustavili. Počeli su da ga biju na sred ulice i hteli da ga vode u stanicu zbog čega je i pobegao", kazao je Musliju.

 

Musliu je naveo da do sada nije stiglo nikakvo obaveštenje od suda i da ne zna da li je podignuta prijava protiv njegovog sina, ali da će u slučaju pokretanja postupka porodica angažovati advokata.

 

"Svaki minut se dešava u Beogradu da neko nema potrebne papire za robu pa policija ne bije. Ako hoće Srbija u Evropu ne može da bije mlade ljude po Bujanovcu, a zbog blizine granice sa Makedonijom i Kosovom svi nekako pokušavaju da prežive", kazao je Musliju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.