Peskov: Moskva ne prima k srcu rezoluciju Evropskog parlamenta

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 15:43

Peskov: Moskva ne prima k srcu rezoluciju Evropskog parlamenta

Moskva ne prima k srcu Rezoluciju Evropskog parlamenta kojom se Rusija prepoznaje kao država koja pomaže terorizam, izjavio je Dmitrij Peskov.

Portparol ruskog predsednika napominje da rezolucija nije pravno obavezujuća.

"Evropski parlament je vrsta organizacije koja rado zasniva svoj rad na emocijama, na emotivnom pristupu, a za nas nije tajna da tamo poslenjih godina ima malo ljubavi za nas", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Peskov, a prenosi TAS S.

U opširnom intervjuu za televiziju Rusija-1, na koji se TAS S poziva, on je rekao da se situacija u Evropskom parlamentu trenutno takva da rusofobija preplavljuje, i dodao da su emocije ''''tako promenljiva stvar''''.

"Danas su emocije rusofobične, sutra će biti nešto drugo. A tada će možda doći do razjašnjenja", rekao je Peskov.

On je dodao i da Rusija vidi "veliko odsustvo profesionalizma u radu Evropskog parlamenta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.