Parada Ponosa 2019: Dugine boje, ikone i premijerka

Izvor: Danas, 15.Sep.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parada Ponosa 2019: Dugine boje, ikone i premijerka

BBCDugine boje na ulicama Beograda Šesta Parada ponosa pod parolom „Ne odričem se“ održana je u Beogradu bez većih incidenata. Učesnici su prošetali centralnim gradskim ulicama, a među njima je bila i Aleksis Vander Kant dreg kraljica. „Ja sam zadužena za zabavu. Očekujemo da se odlično provedemo, ali i pokažemo čime smo nezadovoljni u ovoj […] Članak Parada Ponosa 2019: Dugine boje, ikone i premijerka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Parada Ponosa 2019: Dugine boje, ikone i premijerka

Izvor: B92, 15.Sep.2019

U Beogradu je održana još jedna Parada ponosa. Učesnici zatražili usvajanje zakona o registrovanim partnerstvima..Šesta Parada ponosa pod parolom "Ne odričem se" održana je u Beogradu bez većih incidenata...Učesnici su prošetali centralnim gradskim ulicama, a među njima je bila i Aleksis Vander...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.