Paraćin: Policajka uhapšena zbog primanja mita

Izvor: B92, 30.Nov.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraćin: Policajka uhapšena zbog primanja mita

Beograd -- Policajka T. K. (43) iz Paraćina uhapšena je zbog sumnje da je primila mito, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi, osumnjičena je od tri žene iz Paraćina primila mito od 90 evra i 4.500 dinara da bi, suprotno odredbama Zakona o opštem upravnom postupku, rešila njihove zahteve za promenu prijave prebivališta, brisanje prethodne adrese stanovanja i za antidatiranje prijave nove adrese.

"Sumnja se da je T.K. pozitivno odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po zahtevima za izdavanje putnih isprava maloletnim licima, iako nisu bili ispunjeni uslovi propisani Zakonom o putnim ispravama", naveo je MUP.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena Višem javnom tužilšatvu Jagodini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.