Policajka u Paraćinu uhapšena zbog mita

Izvor: RTS, 30.Nov.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajka u Paraćinu uhapšena zbog mita

T. K. (43) iz Paraćina uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.
Sumnja se da je osumnjičena od tri žene iz Paraćina primila mito od 90 evra i 4.500 dinara, kako bi pozitivno rešila zahteve u vezi sa promenom prijave prebivališta, izvršila brisanje prethodne adrese stanovanja i antidatiranje prijave nove adrese, suprotno odredbama Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o opštem upravnom postupku.
Osumnjičena je potom, kako se sumnja, pozitivno odlučila po zahtevima za izdavanje putnih isprava maloletnim licima, iako nisu bili ispunjeni uslovi propisani Zakonom o putnim ispravama.
T. K. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UHAPŠENA POLICAJKA IZ PARAĆINA: Našli joj 90 evra i 4.500 dinara

Izvor: Telegraf.rs, 01.Dec.2016, 00:05

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsili su u Paraćinu policajku T.K. (43) zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita...Oštetili državu Srbiju za 2 miliona: U ovoj prevari glavni je bio POLICAJAC....Kako se navodi, osumnjičena je od tri žene iz Paraćina...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.