Panika u bolnici Narodni front: Otkrivena bolnička infekcija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u bolnici "Narodni front": Otkrivena bolnička infekcija!

Infekcija je otkrivena u petak 7. juna i od tada su na snazi posebne mere

U GAK "Narodni front" otkrivena je bolnička infekcija i na snazi su posebne mere u cilju sprečavanja njenog daljeg širenja - primaju se samo visokorizične trudnice i porodilje, a zabranjene su posete ležećim pacijentima.

.

- U konsultaciji sa sanitarnim inspektorom Ministarstva zdravlja i epidemiologom Gradskog zavoda za javno zdravlje istog dana su preduzete navedene mere, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podrazumevaju prijem u Kliniku samo visokorizičnih trudnica i porodilja, kao i obustavu poseta ležećim pacijentima - navedeno je u saopštenju GAK Narodni front.

Kako kažu od petka do danas nije registrovan nijedan nov slučaj infekcije, a iz te klinike obaveštavaju porodilje i javnost da "nema razloga da se širi panika, ali da je neophodno da iz predostrožnosti navedene mere ostanu na snazi još nekoliko narednih dana".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena bolnička infekcija u porodilištu „Narodni front“, posebne mere na snazi iz predostrožnosti

Izvor: Danas, 10.Jun.2019

U porodilištu "Narodni front" u Beogradu otkrivena je bolnička infekcija i na snazi su posebne mere da bi se sprečilo njeno dalje širenje, prenela je televizija N1. Članak Otkrivena bolnička infekcija u porodilištu „Narodni front“, posebne mere na snazi iz predostrožnosti se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.