PUPS: Penzioneri bili i ostali uz nas

Izvor: B92, 24.Dec.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Penzioneri bili i ostali uz nas

PUPS je u Sava centru održao sednicu Glavnog odbora posle koje je rečeno da je PUPS “jedini istinski zaštitnik penzionera”.

Osim toga, kako se navodi, na sednici Glavnog odbora je izraženo “puno jedinstvo i data istinska podrška stavovima i delovanju” predsednika stranke Milanu Krkobabiću.

Takođe, Glavni odbor je konstatovao da je odluka stranke da se podrži koncept premijera za fiskalnu konsolidaciju, bila ispravna i neophodna.

“Nedvosmisleno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pokazalo da je PUPS danas jedini istinski zaštitnik penzionera i da će još odlučnije istrajati u tome, uprkos svim izazovima. Penzioneri Srbije su uz PUPS, bili i ostali. PUPS kao garant dugoročne stabilnosti, koja je se ogleda kroz sigurnost i redovnost penzija je i pouzdan partner u izgradnji jedne nove i moderne Srbije”, navode iz PUPS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glavni odbor PUPS: Penzioneri su bili i ostali uz PUPS

Izvor: Beta, 24.Dec.2016

PUPS je u Sava centru održao sednicu Glavnog odbora. Na sednici je izraženo puno jedinstvo i data istinska podrška stavovima i delovanju predsednika PUPS-a Milanu Krkobabiću. Glavni odbor je jednoglasno konstatovao da je odluka PUPS-a da se podrži koncept premijera za fiskalnu konsolidaciju, bila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.