PRED PUT NA MUNDOBASKET: Košarkašice Srbije se družile sa navijačima

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED PUT NA MUNDOBASKET: Košarkašice Srbije se družile sa navijačima

Govorilo se o stanju u ženskom sportu, o šansama za dobar plasman na Mundobasketu, gde se Srbija prvi put plasirala kao samostalna država i to kao četvrti tim Evrope

Članice ženske košarkaške reprezentacije Srbije družile su se u utorak sa posetiocima Tržnog centra Ušće u Beogradu.

Izanranice selektorke Marine Maljković, koje u četvrtak putuju na Svetsko prvenstvo u Tursku razgovarale su sa navijačima o stanju u ženskom sportu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o šansama za dobar plasman na Mundobasketu, gde se Srbija prvi put plasirala kao samostalna država i to kao četvrti tim Evrope.

Navijači su sa Milicom i Anom Dabović, Dajanom Butulijom, Marinom Marković, Bojanom Vulić i ostalim članicama nacionalnog tima pričali o svemu i svačemu, a neki od njih dobili su i posebno pripremljena iznenađenja.

Pre druženja u Ušću, košarkašice su u poslednjoj pripremnoj utakmici pred put na Mundobasket savladale Mozambik 99:53.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.