PINKOVE ZVEZDE Magdalena rasplakala studio sa Vidovdanom

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDE Magdalena rasplakala studio sa "Vidovdanom"

Večeras će se za titulu najbolje Pinkove zvezde takmičiti 12 kandidata: Anja Tomić, Eldin Alibašić, Magdalena Vračić, Enis Todić, Suzana Knežević, Janko Ristanović, Dijana Hazirović, Marko Šabanović, Ivana Keković, Mite Stoilkov, Jelena Đurić i Adam Labunski.

Prva je nastupila Anja Tomić sa pesmom "Gubim tlo pod nogama" Nataše Bekvalac i oduševila je žiri.

Ceca je kazala:

- Mala je bombonica, prava džepna venera! Sjajna je bila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sa njom su se složili i ostali članovi žirija, a Miroslav Ilić je iskoristio priliku da otkrije da je nedavno operisao herniju, odnosno kilu.

Eldin Albašić je oduševio žiri, a sledeća nastupa Magdalena Vračić sa pesmom Vidovdan. Ona je rasplakala ceo studio.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDE Muško superfinale i Jelena

Izvor: Blic, 28.Jun.2016

Posle prvog kruga, za titulu Pinkove zvezde, boriće se Enis Todić, Adam Labunski, Edin Alibahić, Mite Stoilkov, Janko Ristanović i jedina devojka Jelena Đurić..Izbačeni nisu krili razočaranje, ali su svesni da su došli dalje nego što su očekivali. Šestoro superfinalista nastavlja takmičenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.