PARTIZAN: Kandidat je i Jovičić, pobedio Popovića!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Kandidat je i Jovičić, pobedio Popovića!

Kandidat Upravnog odbora Partizana na predtsojećim izborima za predsednika kluba biće Mile Jovičić. Skupština će biti 25. decembra.

Foto: MN Press

Na predstojećoj izbornoj Skupštini Partizana u ime Upravnog odbora kluba takmičiće se sadašnji potpredsednik Mile Jovičić!

Na sednici UO u utorak popodne, Jovičić je tajnim glasanjem potukao Zorana Popovića rezultatom 10:3. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Posle sednice UO, Jovičić je o ovome obavestio okupljene novinare. Saopštio je i da će Skupština kluba biti održana 25. decembra u 16 časova.

Za sada su, dakle, poznata dva kandidata za novog predsednika Partizana - Jovičić i privrednik Sreten Nikolić, koji će istupiti ispred Grupe "Albert Nađ". S tim što Nikolić treba najpre da prevaziđe "formalnost, a to je da postane član Skupštine kluba da bi se uopšte takmičio na izborima u klubu.

Jovičić je pozvao i Popovića i Nađa da "porazgovaraju o svemu i da se dogovore".

Na pitanje kako su reagovala pomenuta dvojica, Jovičić je odgovorio: "Popićemo kafu".

Novinari su želeli da čuju i člana Upravnog odbora Zorana Popovića, ali je on ljutito i bez pozdrava prošao pored predstavnika sredstava javnog informisanja.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovičić kandidat Upravnog odbora za predsednika Partizana, Popović otpao

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Mile Jovičić kandidat je Upravnog odbora za predsednika Partizana, odlučeno je posle glasanja u Humskoj...Upravni odbor dodelio je deset glasova Jovičiću, dok je protiv kandidat Zoran Popović dobio tri glasa..."Upravni odbor FK "Partizan“ je održao svoju 40. sednicu na kojoj je većinom glasova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.