Otašević iz Spartaka igrač kola (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otašević iz Spartaka igrač kola (VIDEO)

Najbolji igrač 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije je Vladimir Otašević, strelac oba pogotka za Spartak ŽK u remiju sa ekipom TSC-a u Senti, objavljeno je na sajtu Super lige.

Odigrano je još jedno uzbudljivo i izuzetno efikasno kolo, a publika je imala priliku da vidi čak 29 golova na osam odigranih mečeva. Jedan od najzanimljivijih susreta odigran je u Senti gde su se u "bačkom derbiju" sastale ekipe TSC-a i Spartaka. Subotičani su do vrednog boda na teškom gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stigli golovima Vladimira Otaševića, a njegov drugi pogodak postignut je u zaustavnom vremenu.

On je fantastičnog napadačkog učinka stigao i pored konstantne borbe sa napadačima domaćeg tima koji su tokom svih devedeset minuta ugrožavali gol "golubova".

Treba reći da je najveće konkurente imao u Luki Stojanoviću (Čukarički) i Dejanu Melegu (Radnički Niš) koji su ovog vikenda takođe pružili sjajne partije

Vladimir Otašević (33) je rođen u Novoj Varoši, igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u mlađim kategorijama čačanskog Borca. Tokom karijere je nastupao za kragujevački Radnički, Novi Pazar, lučansku Mladost, Metalac i čačanski Borac, odakle je u februaru ove godine i stigao u Spartak. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 18 superligaških nastupa i postigao dva pogotka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.