Orijentalni plavi patlidžan u kiselom sosu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orijentalni plavi patlidžan u kiselom sosu

Potrebno je

- osam plavih patlidžana

- dve čaše jogurta

- listići bosiljka

- šolja ulja

- so

Priprema:

Oprane patlidžane iseći po dužini, posoliti i ostaviti desetak minuta da se ocede. Pržite ih zatim na vrelom ulju i ređati u posudu, preliti jogurtom i posuti listovima bosiljka. Zapeći nekoliko minuta na umerenoj temperaturi.

Foto-ilustracija:  pixabay.com

Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.