Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 17:04 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Orijentalni plavi patlidžan u kiselom sosu
Potrebno je
- osam plavih patlidžana
- dve čaše jogurta
- listići bosiljka
- šolja ulja
- so
Priprema:
Oprane patlidžane iseći po dužini, posoliti i ostaviti desetak minuta da se ocede. Pržite ih zatim na vrelom ulju i ređati u posudu, preliti jogurtom i posuti listovima bosiljka. Zapeći nekoliko minuta na umerenoj temperaturi.
Foto-ilustracija: pixabay.com
Telegraf.rs)
Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.