Oliver Ivanović pušten iz pritvora na slavu

Izvor: Večernje novosti, 19.Dec.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović pušten iz pritvora na slavu

Osnovni sud u severnom delu Kosovske Mitrovice dozvolio je, posle 11 meseci pritvora, lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću da na nekoliko sati poseti svoju porodicu. Izvor blizak odbrani Ivanovića nam je rekao da je sud dopustio da pritvorenik zbog slave Sveti Nikola može da bude sa porodicom u svom domu, javlja N1. Ivanoviću i članovima njegove familije nije dozvoljeno da daju izjave.Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa Ivanoviće, saznaje ''Blic''. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kako taj dnevni list nezvanično saznaje, Vučić je, čestitajući slavu, izrazio ličnu i podršku državnog vrha naporima Ivanovića u odbrani svoje i pozicije drugih Srba protiv kojih su optužnice podignute bez ikakvih racionalnih argumenata. Suđenje, koje je u četvrtak počelo lideru SDP i još četvorici optuženih za zločin 2000, ubrzaće sekrajem januara i u februaru za kada su zakazana ročišta na kojima će tužilaštvo izvoditi svedoke. Oliver Ivanović odbacio je optužnicu i izjavio da nije kriv ni za jedno od četiri dela koje mu tužilaštvo stavlja na teret.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oliver Ivanović pušten iz pritvora na slavu!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014

Lideru Građanske inicijative SDP dozvoljeno je da svoju krsnu slavu proslavi u domu s porodicom, ali mu nije dozvoljeno da daje izjave..Osnovni sud u severnom delu Kosovske Mitrovice dozvolio je Oliveru Ivanoviću, lideru Građanske inicijative SDP-a, da nakon 11 meseci pritvora ode kući na nekoliko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.