Vučić razgovarao sa Oliverom Ivanovićem

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa Oliverom Ivanovićem

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa Oliverom Ivanovićem, koji je zbog slave Sveti Nikola pušten na jedan dan kući iz pritvora, piše Blic.
Kako taj dnevni list nezvanično saznaje, Vučić je, čestitajući slavu, izrazio licnu i podršku državnog vrha naporima Ivanovića u odbrani svoje i pozicije drugih Srba protiv kojih su optužnice podignute bez ikakvih racionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << argumenata.

U Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici juče je počelo suđenje lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću i još četvorici Srba koji su optuženi da su počinili neka od najtežih krivičnih dela tokom 1999. i 2000. godine.

Ivanović je uoči početka suđena rekao da je siguran da će apsolutno dokazati svoju nevinost, da će to trajati još nekoliko meseci i da će tražiti dosta vremena, energije, živaca, pa i novca, ali da nema drugog načina da sa sebe skine ljagu.

"Nisu me slomili dugotrajnim pritvorom i psihičkim mučenjem. Ne mogu dokazati nešto što je apsolutno neistina, a ja ću dokazati svoju nevinost", naglasio je Ivanović.

Pored Ivanovića optužena su još četvorica Srba a na prvom pojavljivanju svi su se izjasnili da nisu krivi za dela koja im se stavljaju na teret.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Podrška za Olivera Ivanovića

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izrazio je ličnu i podršku državnog vrha Srbije naporima lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića u odbrani njegove i pozicije drugih Srba...Vučić je izrazio podršku naporima Ivanovića u odbrani njegove i pozicije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Oliverom Ivanović pušten iz pritvora zbog slave?

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa Oliverom Ivanovićem, koji je zbog slave Sveti Nikola pušten na jedan dan kući iz pritvora, piše Blic.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.