Određen pritvor kralju kripto valuta iz Južne Koreje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2023, 11:33

Određen pritvor kralju kripto valuta iz Južne Koreje

Južnokorejskim državljanima Do Kvonu i Hon Čand Junu određen je pritvor zbog mogućnosti bjekstva i osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje isprave, saopšteno je u petak uveče, 24. marta iz Osnovnog suda u Podgorici. "Pritvor je određen osumnjičenima zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva budući da su isti strani državljani sa adresom prebivališta u Singapuru, te da se istima na nesumnjiv način ne može utvrditi identitet", navode iz Osnovnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Potvrđen indentit uhapšenog kralja kriptovaluta iz Južne Koreje

Izvor: Danas, 24.Mar.2023

Identitet južnokorejskih državljana Do Kvona i Hon Čand Juna, koji su 23. marta uhapšeni u Crnoj Gori, je potvrđen, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.