Odluku o sastavu vlade doneće Vučić

Izvor: Beta, 27.Mar.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluku o sastavu vlade doneće Vučić

BEOGRAD, 27. marta 2014. (Beta) - Vlada koju su činili socijalisti i Srpska napredna stranka (SNS) bila je uspešna, izjavio je u četvrtak član Predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić i dodao da je to najbolja preporuka za nastavak rada u istom sastavu.

"Uveren sam da je dosadašnja vlada, koju su činili >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << SNS i SPS, bila uspešna i odgovorna i da je to najbolja preporuka za njen nastavak u istom sastavu, a to uostalom potvrdjuju i izborni rezultati", rekao je Antić agenciji Beta.

On je kazao da se odluka o tome ko će činiti buduću vladu neće donositi u novinskim redakcijama, kao što je sada slučcaj.

"Odluka o tome je pre svega na pobedniku ovih izbora, Aleksandru Vučiću, i od njega će najviše zavisiti sastav nove Vlade", kazao je Antić.

Prema njegovim rečima, odluku neće donositi ni pojedini funkcioneri SPS-a na bazi svojih emocija i razmišljanja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Uspeh prethodne vlade je preporuka da se nastavi u istom sastavu

Izvor: Blic, 27.Mar.2014

Beograd - Vlada koju su činili socijalisti i Srpska napredna stranka (SNS) bila je uspešna, izjavio je danas član Predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić i dodao da je to najbolja preporuka za nastavak rada u istom sastavu. ..- Uveren sam da je dosadašnja vlada, koju...

Nastavak na Blic...

Antić: Vlada SNS-a i SPS-a bila uspešna

Izvor: RTS, 27.Mar.2014

Vlada koju su činili socijalisti i Srpska napredna stranka bila je uspešna, izjavio je član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić...Antić je agenciji Beta rekao da je to najbolja preporuka za nastavak rada u istom sastavu i da to, uostalom, potvrđuju izborni rezultati...Istakao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.