Antić: Vladu će sastaviti Vučić

Izvor: B92, 27.Mar.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Vladu će sastaviti Vučić

Beograd -- Vlada koju su činili socijalisti i SNS bila je uspešna, izjavio član Predsedništva SPS Aleksandar Antić i dodao da je to najbolja preporuka za nastavak rada.

"Uveren sam da je dosadašnja vlada, koju su činili SNS i SPS, bila uspešna i odgovorna i da je to najbolja preporuka za njen nastavak u istom sastavu, a to uostalom potvrđuju i izborni rezultati", rekao je Antić agenciji Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je kazao da se odluka o tome ko će činiti buduću vladu neće donositi u novinskim redakcijama, kao što je sada slučaj.

"Odluka o tome je pre svega na pobedniku ovih izbora, Aleksandru Vučiću, i od njega će najviše zavisiti sastav nove Vlade", kazao je Antić.

Prema njegovim rečima, odluku neće donositi ni pojedini funkcioneri SPS-a na bazi svojih emocija i razmišljanja.

"U tom smislu, potpuno podržavam našeg predsednika Ivicu Dačića da u predstojećim konsultacijama osigura nastavak partnerstva sa SNS-om, koje je do sada pokazalo isključivo pozitivne efekte", rekao je Antić.

On je istakao da je sadašnja vlada bila prva koja je utemeljena na racionalnom partnerstvu, a ne na emocijama i ideološkoj bliskosti, dodavši da je siguran da će taj standard biti nastavljen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluku o sastavu vlade doneće Vučić

Izvor: Beta, 27.Mar.2014

BEOGRAD, 27. marta 2014. (Beta) - Vlada koju su činili socijalisti i Srpska napredna stranka (SNS) bila je uspešna, izjavio je u četvrtak član Predsedništva Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić i dodao da je to najbolja preporuka za nastavak rada u istom sastavu..."Uveren sam da...

Nastavak na Beta...

Vladu će sastaviti Vučić

Izvor: RTV Pink, 27.Mar.2014

. . . Vlada koju su činili socijalisti i SNS bila je uspešna, izjavio član Predsedništva SPS Aleksandar Antić i dodao da je to najbolja preporuka za nastavak rada. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.