Odluka o žalbi Mančester Sitija 13. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020, 12:55

Odluka o žalbi Mančester Sitija 13. jula

Odluka o žalbi Mančester Sitija na kaznu Evropske fudbalske unije (UEFA) od dve godine suspenzije iz Lige šampiona zbog kršenja finansijskog fer-pleja biće doneta 13. jula, saopštio je Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

CAS je prvobitno trebalo da se oglasi 10. jula, ali je termin promenjen jer tog dana UEFA žreba parove završnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lige šampiona u Lisabonu.

Odluka je od velikog značaja za Siti, jer ukoliko žalba ne bude prihvaćena, klub će napustiti najbolji fudbaleri na čelu sa Kevinom De Brujneom.

Takođe, poznato je da će, ukoliko suspenzija ostane, Siti zameniti petoplasirana ekipa Premijer lige.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud u Lozani: Odluka o žalbi Mančester Sitija 13. jula

Izvor: RTS, 01.Jul.2020

Odluka o žalbi Mančester Sitija na kaznu Evropske fudbalske unije od dve godine suspenzije iz Lige šampiona zbog kršenja finansijskog fer-pleja biće doneta 13. jula, saopštio je Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS). . CAS je prvobitno trebalo da se oglasi 10. jula,...

Nastavak na RTS...

Sitijeva sudbina u Ligi šampiona biće poznata 13. jula

Izvor: B92, 01.Jul.2020

Odluka o žalbi Mančester Sitija na kaznu UEFA od dve godine suspenzije iz Lige šampiona zbog kršenja Finansijskog fer-pleja biće doneta 13. jula...Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) je prvobitno trebalo da se oglasi 10. jula, ali je termin promenjen jer tog dana UEFA žreba parove završnice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.