Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2021, 17:24

Od sutra rad kafića i u zatvorenom prostoru do 22 sata

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa doneo je danas odluku da će ugostiteljski objekti moći da rade i u zatvorenom prostoru do 22 sata."Ugostiteljski objekti će moći od sutra da rade i u zatvorenom prostoru ali sa 50 odsto kapaciteta i bez muzike, bilo da je u pitanju živa muzika ili ona koja se pušta putem kompjutera", rekao je epidemiolog Branislav Tiodorović na konferenciji za novinare.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas ugostiteljski objekti rade i u zatvorenom prostoru - muzika staje u 18 časova

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Maj.2021

Radno vreme ugostiteljskih objekata u zatvorenom produženo je do 22 sata, svaka muzika prestaje u 18 sati-..Dr Tiodorović je naglasio da će se sve ostalo procenjivati sledeće nedelje..."Da vidimo realno kakva je situacija i da svi želimo da bude mirnije i vrlo važno, imamo i dalje visoku cifru...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.