Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrad Tomić novi centar Partizana

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Obrad Tomić novi je košarkaš Partizana, potvrdio je danas beogradski klub na zvaničnom sajtu.

Tomić ima 24 godine i igra na poziciji centra, a potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima.

"Veoma sam srećan što sam postao dio velikog i slavnog kluba. Sa ogromnim entuzijazmom sam prihvatio poziv Partizana i sada želim da, nakon reprezentativnih obaveza, pružim maksimum i svojim igrama i ponašanjem opravdam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << povjerenje stručnog štaba i uprave, kao i da zaslužim povjerenje navijača", istakao je Tomić sa priprema reprezentacije koju sa klupe vodi bivši trofejni trener Partizana Duško Vujošević.

On je prošle sezone za Kakanj u prvenstvu BiH prosječno bilježio 11,4 poena i 9,8 skokova po utakmici.

Tomić je prije Kaknja nastupao za Mladost iz Mrkonjić Grada i Zrinjski.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.