Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen dramatičan snimak spasavanja kod srušenog mosta

Italijanski vatrogasci su objavili dramatičan snimak spasavanja jedne osobe iz smrskanog automobila poslije kolapsa mosta u Đenovi.

Broj poginulih u rušenju nadvožnjaka se popeo na 39.

Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usljed čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

Italijanski ministar za saobraćaj Danilo Tonineli, koji je posjetio mjesto nesreće, rekao je da će operator mosta, Autostrade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << morati da učestvuje u troškovima rekonstrukcije, kao i da će platiti visoku kaznu.

Iz Autostrade poručuju da su, pijre katastrofe, sproveli sve kontrole na strukturi mosta, "oslanjajući se na kompanije i institucije koji su svjetski lideri u testiranju i inspekciji".

Watch: Firefighters rescue person from suspended car after Genoa bridge collapse https://t.co/YxiYNYCdwe pic.twitter.com/YhyYJW0UQx

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.