Objavljen dramatičan snimak spasavanja kod srušenog mosta

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen dramatičan snimak spasavanja kod srušenog mosta

Italijanski vatrogasci su objavili dramatičan snimak spasavanja jedne osobe iz smrskanog automobila posle kolapsa mosta u Đenovi.

Broj poginulih u rušenju nadvožnjaka se popeo na 39.

Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usled čega su desetine vozila propale kroz pukotine, 50 metara ispod nivoa puta.

Italijanski ministar za saobraćaj Danilo Tonineli, koji je posetio mesto nesreće, rekao je da će operator mosta, Autostrade, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morati da učestvuje u troškovima rekonstrukcije, kao i da će platiti visoku kaznu.

Iz Autostrade poručuju da su, pre katastrofe, sproveli sve kontrole na strukturi mosta, "oslanjajući se na kompanije i institucije koji su svetski lideri u testiranju i inspekciji".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen dramatičan snimak spasavanja kod srušenog mosta

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2018

Italijanski vatrogasci su objavili dramatičan snimak spasavanja jedne osobe iz smrskanog automobila poslije kolapsa mosta u Đenovi...Broj poginulih u rušenju nadvožnjaka se popeo na 39...Nadvožnjak se iznenada juče, tokom snažnog nevremena, urušio usljed čega su desetine vozila propale kroz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Proglašeno vanredno stanje u Đenovi, potraga za nestalima

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018

U Đenovi je nastavljeno raščišćavanje ruševina i potraga za nestalima u tragičnom rušenju vijadukta na autoputu A10 koji prolazi kroz taj grad. Broj poginulih popeo se na 39, a kako navode agencije, među poginulima ima i stranih državljana. Italijanski premijer Đuzepe Konte proglasio je vanredno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.