OTKUCAVAJU MU POSLEDNJI ČASOVI: Hašim Tači u ponedeljak u Hagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 19:57

OTKUCAVAJU MU POSLEDNJI ČASOVI: Hašim Tači u ponedeljak u Hagu

Tači je pozvao građane da se njemu i njegovim drugovima "pridruže u suočavanju sa izazovima sa kojima se nalazi država"

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači najavio je da će u ponedeljak otputovati u Hag na poziv Specijalnog tužilaštva.

Tači je na svom Fejsbuk nalogu objavio da će u Hagu razgovarati sa tužiocima suda, nedugo nakon što je Specijalno tužilaštvo saopštilo da je protiv njega podnelo predlog optužnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ratne zločine.

On je pozvao građane da se njemu i njegovim drugovima "pridruže u suočavanju sa izazovima sa kojima se nalazi država", tvrdeći da se on i ostali pozvani u Hag "suočavaju dostojanstvom i integritetom sa međunarodnom pravdom".

Qytetarë të nderuar të Republikës së Kosovës, Në këto dy dekadat e fundit shumë pjesëtarë të UÇK-së u ballafaquan me...

Posted by Hashim Thaçi on Среда, 08. јул 2020.

- Građansko jedinstvo, međuetnički suživot, institucionalna stabilnost i poverenje u institucije od suštinskog su značaja za Kosovo da ostvari svoju viziju članstva u NATO-u, Evropskoj uniji i održavanju večnog prijateljstva sa Sjedinjenim Državama Amerike - napisao je Tači.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Hag,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hašim Tači u ponedjeljak ide u Hag

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2020

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači najavio je da će u ponedjeljak otputovati u Hag na poziv Specijalnog tužilaštva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.