OEBS: Sve spremno za izbore 19. maja

Izvor: B92, 17.Maj.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OEBS: Sve spremno za izbore 19. maja

Priština -- Sve spremno za održavanje izbora za gradonačelnike četiri opštine sa severa KiM u nedelju 19. maja, rečeno Tanjugu u OEBS-u.

U OEBS-u kažu da je na 87 biračkih mesta u okviru 44 biračka centra upisano oko 58.000 registrovanih glasača, a da će se glasati u nedelju, od sedam ujutru do sedam uveče.

Dodaju da su Centralna izborna komisija i opštinske izborne komisije, uz tehničku pomoć OEBS-a, uspešno odradile sve pripreme. "Do sada sve ide po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planu i u najboljem redu", navode u toj međunarodnoj organizaciji.

U OEBS-u kažu da su zadovoljni time što su u prilici da pruže tehničku podršku za sprovođenje izbora te ističu da će, kao i do sada, njihova podrška biti posebno koncentrisana na integritet izbornog procesa.

Oni su građanima i svim učesnicima poželeli da izbori proteknu uredno i uspešno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OEBS: Sve spremno da lokalne izbore na severu KiM

Izvor: Blic, 17.Maj.2019

Sve je spremno za održavanje izbora za gradonačelnike četiri opštine sa severa Kosova i Metohije, koji će biti organizovani u nedelju, 19. maja, navode u kancelariji Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.