Novosti saznaju: Grčka otvorila granice sa Bugarskom

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2020, 23:22

"Novosti" saznaju: Grčka otvorila granice sa Bugarskom

Vlada Grčke donela je odluku kasno večeras da dozvoli prelazak granice za državljane Srbije Vlada Grčke donela je odluku kasno večeras da dozvoli prelazak granice za državljane Srbije između Bugarske i Grčke. Dakle za naše turiste koji su čekali ceo dan otvoren je granični prelaz Promahonas, odnosno Kulata.Kako "Novosti" saznaju naši turisti polako prelaze granični prelaz i kreću se ka letovalištima. Kako smo saznali Vlada Srbije navodno bi trebalo sutra u toku dana da dobije papir koji bi garantovao svim Srbima da prelaze granicu između Bugarske i Grčke.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srpskim turistima dozvoljen ulazak u Grčku

Izvor: RTS, 16.Jun.2020, 06:34

Vlada Grčke donela je odluku kasno sinoć da dozvoli prelazak bugarsko-grčke granice za državljane Srbije, potvrdio je za RTS ministar inostranih poslova Ivica Dačić. . Danas se očekuje i konačna odluka o daljem ulasku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.