Novi dnevni list Naše novine od danas na kioscima

Izvor: Press, 21.Feb.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dnevni list "Naše novine" od danas na kioscima

Današnji prvi broj biće besplatak, dok će primerakovog lista ubuduće koštati 25 dinara. 
List će izlaziti na 40 strana i čitaocima će donositi informacije iz zemlje i sveta na "drugačiji i originalniji način". Redakcija lista "Naše novine" saopštila je pred izlazak prvog broja lista da će on biti glas istine, a u nastojanju da se do nje dođe neće biti pošteđenih i privilegovanih. 
"Naše novine" su dnevni list u Srbiji čiji su vlasnici njegovi novinari i urednici", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << navodi se u saopštenju novog lista. 
Glavni i odgovorni urednik "Naših novina" je Antonije Kovačević, nekadašnji urednik internet portala "Telegraf", a savetnik glavnog urednika je Đoko Kesić koji je ranije vodio redakciju "Kurira" i "Pressa."

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Novi dnevni list u Srbiji - Naše novine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Feb.2013

ADVERTISER-SERBIA.COM /BEOGRAD - Danas se na kioscima pojavio prvi broj novog dnevnog lista pod nazivom Naše novine >>> (Ključne reči: direktor novina Vuk Vučurević; glavni i odgovorni urednik Antonije Kovačević; savetnik glavnog urednika Đoko Kesić; dnevne novine; mediji; dnevnici; štampani...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.