Novi Sad: Otac obljubio ćerku

Izvor: B92, 07.Apr.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Otac obljubio ćerku

Novi Sad -- U Novom Sadu uhapšen M. V. zbog sumnje da je dirao trogodišnju ćerku. Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema povreda, a protiv oca je pokrenut postupak.

Otac je, kako Novosti nezvanično saznaju, navodno devojčicu dirao po genitalijama, a malena je sve ispričala majci.

Po, takođe nezvaničnim informacijama, roditelji devojčice su u postupku razvoda, a dete, koje nema još pune tri godine, je boravilo i kod oca. Kada se vratila od njega, mami je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je tata dirao.

Policija je o događaju obavestila i Centar za socijalni rad, a devojčica je njihovom psihologu i pedagogu iz tima za borbu protiv zlostavljanja dece, ispričala isto što i majci.

Devojčica je pregledana i utvrđeno je da nema nikakvih povreda, a protiv oca je pokrenut postupak. Zbog sumnje da je počinio krivično delo, oduzet mu je i računar, a određeno mu je i policijsko zadržavanje, posle čega će biti priveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.