Novi Pazar pretekao TSC, bolje plasiran i od Partizana

Izvor: SandzakPress.net, 01.Okt.2022, 12:23

Novi Pazar pretekao TSC, bolje plasiran i od Partizana

U uvodnoj utakmici 3. kola Superlige Srbije, Novi Pazar je opravdao ulogu favorita – 3:1 (1:1) i napravio ono što nije uradio u duelima sa Crvenom zvezdom i Kolubarom. I ovaj meč kod kuće odigrao je bez publike (zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije), a uzimanje kompletnog bodovnog plena nije omeo ni neiskorišćen penal u ranoj fazi meča. Slavlje ekipi trenera Vladimira Gaćinovića, protiv 14-plasiranog u poretku superligaša, doneli su Andrija Majdevac u 21. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Bojica Nikčević (79) i Nenad Gavrić (89). Počasni pogodak za gostujući tim postigao je Milan Bojović, tako što je iskoristio jedanaesterac (30), kome je to bila deveta iskorišćena šansa ove sezone. Posle večerašnjeg trijumfa, Novi Pazar je treći na tabeli, sa 24 boda, iza Crvene zvezde (26) i Čukaričkog (25), koji tek treba da igraju 13. kolo, ali i neke odložene utakmice. Posle Pazaraca su poređani TSC (23), Vojvodina (22), vicešampion Partizan (21)… The post Novi Pazar pretekao TSC, bolje plasiran i od Partizana appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Povredio se Aleksandar Mitrović

Izvor: B92, 01.Okt.2022

Srpski napadač Aleksandar Mitrović završio je meč protiv Njukasla u Premijer ligi pre vremena...On je iz igre izašao u 37. minutu zbog povrede skočnog zgloba desne noge...Rekorder u dresu naše reprezentacije sa bolnom grimasom otišao je na klupu. Prema prvim informacijama, povreda nije ozbiljnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.