Novi Pazar / U “jugiću” pronađen heroin

Izvor: SandzakPress.net, 12.Jan.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar / U “jugiću” pronađen heroin

Novopazarska policija zaplenila je danas oko 60 grama heroina i uhapsila E.O. (41) iz ovog grada u čijem automobilu je ta droga pronađena, nezvanično saznaje radio Sto plus.   Policija je drogu pronašla prilikom pretresa automobila marke “jugo” u ulici Kej skopskih žrtava kojim je E.O. upravljao. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga njemu će biti određen pritvor do 48 časova. (Beta)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Sad: Krivične prijave zbog narkotika protiv maloletnika i sedam lica

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2018

Policija u Novom Sadu podnela je krivične prijave protiv osmoro osumnjičenih za trgovinu narkoticima ili posedovanje droge, među kojima je i jedan maloletnik...Među osumnjičenima je i jedan Novosađanin (36), protiv koga je podneta prijava za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.