Novi Sad: Krivične prijave zbog narkotika protiv maloletnika i sedam lica

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Krivične prijave zbog narkotika protiv maloletnika i sedam lica

Policija u Novom Sadu podnela je krivične prijave protiv osmoro osumnjičenih za trgovinu narkoticima ili posedovanje droge, među kojima je i jedan maloletnik.

Među osumnjičenima je i jedan Novosađanin (36), protiv koga je podneta prijava za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, nakon što je policija u njegovom stanu pronašla više od sto tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Sumnja se da je on prethodno prodao tu drogu godinu dana mlađem sugrađaninu, koji se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga podneta je i protiv jednog maloletnika (17) za koga se sumnja da je prodao marihuanu jednom Novosađaninu.

Kako se navodi u saopštenju policije, pretresom stana u kojem maloletnik živi, pronađena je znatna suma novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Marihuana je pronađena i kod jednog dvadesetjednogodišnjaka iz Novog Sada, protiv koga će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, a za to krivično delo terete se još četvorica Novosađana kod kojih je policija pronašla različite narkotike, marihuanu i amfetamin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivičnе prijavе protiv osmoro za prodaju narkotika

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2018

Novosadska policija je podnеla krivičnе prijavе protiv osmoro osumnjičеnih za nеlеgalnu trgovinu narkoticima ili posеdovanjе opojnih droga...Za nеovlašćеnu proizvodnju i stavljanjе u promеt opojnih droga tеrеti sе tridеsеtšеstogodišnji Novosađanin, u čijеm jе stanu policija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.