Novi Pazar: Oštećeni smo za penal protiv Zvezde!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Oštećeni smo za penal protiv Zvezde!

"Dosuđen nam je i nepostojeći ofsajd što je direktno uticalo na konačan ishod meča", ističu u klubu iz grada sa Jošanice i ističu da su lokalni navijači pozdravljanjem Dragana Džajića pokazali da cene prave vrednosti.

Predrag Pavlović i Nikola Mijailović  

Niska nepobedivosti je prekinuta, ali u Novom Pazaru smatraju da to nije zasluga Crvene zvezde već posledica lošeg suđenja Boška Jovanetića i njegovih pomoćnika u meču 24. kola Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kojem su gosti slavili sa 1:0 pošto je Nenad Milijaš u 17. minutu postigao jedini gol na meču.

Pazarci se stoga ne žale ni na kasniji penal za Darka Lazovića, jer on nije odlučio meč, ali smatraju da su ih arbitri sprečili u nameri da se vrate u meč pošto duel Marka Petkovića i Edina Selimovića nisu okarakterisali kao prekršaj defanzivca Zvezde za najstrožu kaznu.

"Nakon pregledanih snimaka ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo i ovog puta, kao i u više navrata ove sezone, drastično oštećeni. Nije nam dosuđen čist jedanesterac i dosuđen nam je nepostojeći ofsajd što je direktno uticalo na konačan ishod meča. Tražićemo izuzeće cele sudijske ekipe koju predvodi Jovanetić", navodi se u saopštenju Pazaraca.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.