FK Novi Pazar: Tendeciozni Jovanetić, najveći problem izazvao Vulin

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Novi Pazar: Tendeciozni Jovanetić, najveći problem izazvao Vulin

Novi Pazar je još po završetku meča protiv Crvene zvezde izneo niz kritika na glavnog arbitra Boška Jovanetića. Dan kasnije, Novopazarci su se oglasili saopštenjem, koje Vam prenosimo u celosti:
(FOTO: S. Župljanin)
„Nakon pregledanih snimaka ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo i ovog puta, kao i u više navrata ove sezone, drastično oštećeni od strane sudija.
Svima nam je bilo jasno da kad dolazi sudija Jovanetić da dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa zadatkom, kao i uvek. Nije nam dosuđen čist jedanesterac i dosuđen nam je nepostojeći ofsajd što je direktno uticalo na konač ishod meča.
Tražićemo izuzeće cele sudijske ekipe koju predvodi Jovanetić. Naš klub se maksimalno potrudio da organizacija bude bez propusta. Iako je cela javnost očekivala incidente sve je proteklo sa manjim propustima.
Najveći problem nastao je kad je publika počela da napušta tribine i kad je ministar Vulin, sa četiri žandarma, preko terena došao do navijača Crvene zvezde što je iziritiralo publiku koja je počela da lomi stolice našeg stadiona.
Naša publika je pokazala da ceni prave vrednosti pozdravivši legendu fudbala Dragana Džajića.”
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nije nam dosuđen čist penal"

Izvor: Akter, 18.Apr.2014

Čelnici fudbalskog kluba Novi Pazar poručili su danas da su nezadovoljni suđenjem arbitra Boška Jovanetića na meču protiv Crvene zvezde

Nastavak na Akter...

Novopazarci se žale na nedosuđen penal i Vulina

Izvor: Blic, 18.Apr.2014

Čelnici fudbalskog kluba Novi Pazar poručili su da su nezadovoljni suđenjem arbitra Boška Jovanetića na meču 24. kola Superlige protiv Crvene zvezde, u kom su poraženi sa 0:1 na svom terenu...Pazarci smatraju da je Jovanetić drastično oštetio njihov tim, posebno u drugom poluvremenu kada nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.