Nova koalicija u Zaječaru

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova koalicija u Zaječaru

Naprednjaci, demokrate i LDP u Zaječaru potpisali su koalicioni sporazum i tako obezbedili većinu u gradskoj Skupštini, prenosi RTS-a. Aktuelni predsednik Skupštine grada Ivan Joković iz URS-a tvrdi da ne zna ništa o tom sporazumu.

 Nova vlast u Zaječaru  

Kada će biti izabrani novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zvaničnici grada pitanje je dana, kažu naprednjaci.

 

"Mi smo postigli dogovor sa DS-om i LDP-om, dobili smo saglasnost centrala i mi i DS. Naši gradski odbori su taj sporazum potpisali i pečatirali. Nastavićemo razgovore sa ostalim odborničkim grupama", rekao je predsenik Okružnog odbora SNS-a Stefan Zankov.

 

U DS-u su uvereni da će imati više od 26 odbornika.

 

"Otvoreni su razgovori i sa Socijalističkom partijom Srbije i sa PUPS-om tako da ćemo narednih dana znati koja bi to bila skupštinska većina", rekao je šef Odborničke grupe DS-a Zaječar Aleksandar Branković.

 

Aktuelni predsednik Skupštine grada Ivan Joković iz URS-a tvrdi da ne zna ništa o sporazumu i da takva informacija nije stigla do njega.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaječar: Ničić im zasmetao

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Okt.2012

Deo lokalnog odbora DS i SNS zalažu se za smenu vlasti u Zaječaru i izbor novog gradonačelnika. Drugi deo demokrata i gradonačelnik Ničić odbacuju takvu mogućnost. .  .  .  .  . DS i SNS potpisali su, tokom vikenda, koalicioni sporazum koji podrazumeva promenu vlastu u Zaječaru, koju...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.