Normalizovan saobraćaj na pojedinim deonicama

Izvor: Studio B, 08.Mar.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj na pojedinim deonicama

Normalizovan je saobraćaj na delu državnog puta, na deonici Brzeće - Kopaonik, saopštilo je danas Javno preudzeće "Putevi Srbije". Takođe, normalizovan je saobraćaj na Mali Zvornik - Gračanica u mestu Velika Reka.

JP „Putevi Srbije" obaveštava da je normalizovan saobraćaj na delu državnog puta Mali Zvornik - Ljubovija,  na deonici Mali Zvornik - Gračanica u mestu Velika Reka.

Normalizovan je saobraćaj na delu državnog puta, na deonici Brzeće - Kopaonik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << saopštilo je danas Javno preudzeće "Putevi Srbije".

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine, postojeću signalizaciju i ne kreću na put bez odgovarajućih pneumatika i zimske opreme", navedeno je u saopštenju.

Navodeći da je prohodnost puteva prvog prioriteta u nižim predelima dobra, AMS S je u saopštenju naveo da je na pojedinim putevima drugog i trećeg prioriteta na Pešteru na području Sjenice, Ivanjice i Tutina, kao i na području Užica, Prijepolja, Valjeva i Novog Pazara saobraćaj otežan i obavlja se samo uz obaveznu upotrebu lanaca.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje preko Debelog brda, Bukova, na prilazima Tari, Kopaoniku i Goču.

Iznenadani odroni u velikoj meri mogu da ugroze bezbednost u vožnji, a ovakve vremenske prilke donose veći broj odrona zemlje i kamena na putevima kroz stenske useke i klisure.

Učestali su, kako se dodaje, na đerdapskoj i ibarskoj magistrali dolinom Drine, kroz Sićevačku i Grdeličku klisuru.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.