Noć u BG: Muškarac lakše povređen u udesu u Mirijevu

Izvor: B92, 17.Sep.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG: Muškarac lakše povređen u udesu u Mirijevu

Beograd -- Jedan muškarac (29) je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, nesreća se dogodila u petak oko 21.30, na uglu ulica Ulofa Palmea i Samjuela Beketa.

Povređeni je prebačen u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći imale su u proteklih 24 časa ukuno 128 intervencija, od čega 29 na javnom mestu.

Za pomoć su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se uglavnom javljali hronični srčani bolesnici, astmatičari i ljudi sa hipertenzijom.

Na javnim mestima bilo je intervencija zbog tuča i problema sa ljudima u alkoholisanom stanju.

Tokom jučerašnjeg dana, prema Macurinim rečima, Hitna pomoć je imala 171 intervenciju, od kojih čak 72 sa javnog mesta što je posledica visokih temperatura.

Juče se dogodilo i 14 saobraćajnih nesreća u kojima niko nije teže povređen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac poveđen u saobraćajnoj nesreći u Mirijevu

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2016

Jedan muškarac (29) je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevu Jedan muškarac (29) je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevu, rečeno je danas agenciji Beta u Hitnoj pomoći.Kako je rekla portparolka Hitne pomoći...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.