Niš: Uhapšeni radnici Parking servisa

Izvor: Kurir, 17.Okt.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Uhapšeni radnici Parking servisa

Miodrag G.(31), Dejan S.(36) i Velimir N.(57) iz Niša terete se da su novac od šlepovanja vozila zadržavali za sebe

NIŠ - Tri radnika Javno-komunalnog preduzeća "Parking servis" privedena su zbog sumnje da su novac od šlepovanja vozila zadržavali za sebe, umesto da ga uplate na račun preduzeća, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Privedeni su Miodrag G.(31), Dejan S.(36) i Velimir N.(57) iz Niša zbog sumnje da su izvršili na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << način krivično delo zloupotrebe službenog položaja u saizvršilaštvu i da su falsifikovali službene isprave, navode iz policije.

Iz policije napominju da su osumnjičeni u više navrata šlepali vozila bez službene evidencije ne navodeći iznos za koji je preduzeće oštećeno.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja do 48 sati, dodaju iz policije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VARALI PARKING SERVIS: Odnosili vozila ne vodeći evidenciju!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2013

Miodrag G. (31), Dejan S. (36) i Velimir N. (57) iz Niša su novac od odnošenja vozila zadržavali za sebe

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.