Niš: Privedeni radnici Parking servisa

Izvor: Studio B, 17.Okt.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Privedeni radnici "Parking servisa"

Tri radnika Javno-komunalnog preduzeća "Parking servis" privedena su zbog sumnje da su novac od šlepovanja vozila zadržavali za sebe, umesto da ga uplate na račun preduzeća, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Privedeni su Miodrag G.(31), Dejan S.(36) i Velimir N.(57) iz Niša zbog sumnje da su izvršili na taj način krivično delo zloupotrebe službenog položaja u saizvršilaštvu i da su falsifikovali službene isprave, navode iz policije.

Iz policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << napominju da su osumnjičeni u više navrata šlepali vozila bez službene evidencije ne navodeći iznos za koji je preduzeće oštećeno.

Osumnjičenima je određena mera zadržavanja do 48 sati, dodaju iz policije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu privedeni radnici "Parking servisa"

Izvor: Mondo, 17.Okt.2013

Tri radnika Javno-komunalnog preduzeća "Parking servis" privedena su zbog sumnje da su novac od šlepovanja vozila..

Nastavak na Mondo...

Radnici "Parking servisa" privedenij jer su uzimali novac za šlepovanje vozila

Izvor: Blic, 17.Okt.2013

Tri radnika Javno-komunalnog preduzeća "Parking servis" privedena su zbog sumnje da su novac od šlepovanja vozila zadržavali za sebe, umesto da ga uplate na račun preduzeća, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu. ..Privedeni su Miodrag G. (31), Dejan S. (36) i Velimir N. (57) iz Niša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.