Izvor: TV Avala, 10.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić pozvao Vučića da se opredeli

Srpsku radikalnu stranku i dalje potresaju sukobi. Dragan Todorović, novi šef poslaničke grupe te stranke, rekao je juče novinarima da je za sledeći petak zakazana sednica Centralne otadžbinske uprave na kojoj će se raspravljati o disciplinskoj odgovornosti "odbeglih" poslanika.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić pravi svoju stranku

Izvor: Blic, 10.Sep.2008

Predsednik novoformirane poslaničke grupe „Napred Srbijo" Tomislav Nikolić izjavio je juče za „Blic" da će najverovatnije formirati sopstvenu stranku. On je rekao da ne veruje da će pridobiti većinu članova Centralne otadžbinske uprave na sutrašnjoj sednici, jer su, kako kaže, mnogi...

Nastavak na Blic...

Nikolić osniva novu stranku

Izvor: Cafe.ba, 11.Sep.2008, 16:37

Predsednik novoformirane poslaničke grupe "Napred Srbijo" Tomislav Nikolić izjavio je da će najverovatnije formirati sopstvenu stranku i dodao da mu je Aleksandar Vučić rekao da neće ostati u stranci koju vode Dragan Todorović i Vjerica Radeta.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.