Nikolić izvršio prozivku: Na prvom treningu Partizana samo sedam igrača

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić izvršio prozivku: Na prvom treningu Partizana samo sedam igrača

U hali "Dinamik" na Dorćolu u ponedeljak prvi trening u novoj sezoni odradili su košarkaši Partizana i to pod komandom novog trenera Miroslava Nikolića.

Popularni Muta na prvom treningu mogao je da računa na samo sedam igrača i to četvoricu koji su pod ugovorom - Mihajla Andriča, Nikolu Tanaskovića, Đorđa Majstorovića i Slobodana Jovanovića i trojicu koji se nalaze na probi - Đorđa Tresača, Aleksu Novakovića i Vuka Obradinovića. Zbog zdravstvenih problema trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sa tribina gledao Vanja Marinković.

Pripremama bi tokom nedelje trebalo da se priključe Amerikanci Ijan Bejker i Džejmi Skin, dok će Obrad Tomić doći kada završi sa obavezama prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Još uvek nije poznato da li će crno-beli i naredne sezone moći da računaju na kapitena Novicu Veličkovića sa kojim bi trebalo da se pregovara oko novog ugovora.

Prve prijateljske utakmice Partizan će igrati krajem avgusta protiv Temišvara i Oldenburga, a potom i protiv Bešiktaša i Igokee. Potom slede dueli protiv Mega Bemaksa i Lokomotive Kubanj.

Zvanično sezona za Partizan počinje ABA Superkupom, dok će neposredno pred početak ABA lige crno-beli, 26. septembra, odigrati prijateljski meč sa Fenerbahčeom.

Ekipu Partizana tokom leta napustili su Hečer, Pot, Ratkovica, Vrabac, Luković, Birčević, Koprivica i Karahodžić, a još tokom sezone otišli su Amerikanci Robinson i Gordon.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.