Nikola Đuričko sa Bredom Pitom na crvenom tepihu

Izvor: Blic, 05.Jun.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Đuričko sa Bredom Pitom na crvenom tepihu

Nikola Đuričko prošetao je u nedelju crvenim tepihom u Londonu i pozirao sa Bredom Pitom i Andželinom Žoli na premijeri filma “World War Z”. Iako ima manju ulogu u ovom ostvarenju, bio je deo glamuroznog događaja.

Posle ogromnog uspeha koji je roman “World War Z” napravio širom sveta, Holivud je u rekordnom roku napravio filmsku adaptaciju.

Film predvodi svetski poznati glumac Bred Pit u ulozi imunologa Gerija Lejna koji je pozvan od američke vlade da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spase svet od zombi epidemije, a u ovom apokaliptičnom hororu Đuričko igra kopilota koji daje svoj doprinos ovoj borbi.

- Ne bih sada ništa o svemu ovome da pričam. Kad se vratim u Srbiju, možda onda - kratko nam je juče iz Londona rekao Nikola Đuričko.

Bredovu partnerku i glavnu žensku ulogu tumači Mireil Enos, koja je do sada uglavnom imala uloge u TV serijama, kao i manju rolu u “Gangsterskom odredu”, novom filmskom hitu sa Rajanom Goslingom, Šonom Penom i Emom Stoun.

Inače, Đuričko se sprijateljio sa parom Pit-Žoli pre tri godine snimajući “U zemlji krvi i meda”, Andželinin rediteljski prvenac, a nakon toga je sa suprugom i decom posetio London, gde je bio gost najslavnijeg holivudskog bračnog para.

S obzirom na to da producentska kuća Breda Pita stoji iza ovog ostvarenja, ne čudi što je naš glumac angažovan u ovom projektu.

Interesantno je da je studio „Paramaunt” verovatno smatrao da je politička pozadina filma previše teška za bioskopsku publiku, kada je u poslednjem momentu odlučio da preokrene priču i naknadno snimi novih 40 minuta koji su ubačeni u film.

Andželina Žoli adut u nedostatku glumaca

U filmu nema puno velikih glumačkih imena, pa je najveću pažnju javnosti na premijeri skrenula Andželina Žoli, koja je prošetala crvenim tepihom. To je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti, svega nekoliko nedelja nakon što je objavila da je imala duplu mastektomiju.

- Ovde sam zbog Breda. Ponosna sam na njega. On je predivan muškarac i otac i veoma sam srećna - rekla je Žolijeva.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGARI: Đuričko na crvenom tepihu sa Bredom i Anđom

Izvor: Kurir, 05.Jun.2013

Srpski glumac u apokaliptičnom hororu World War Z Đuričko igra kopilota koji daje svoj doprinos ovoj borbi..LONDON - Nikola Đuričko prošetao je u nedelju crvenim tepihom u Londonu i pozirao sa Bredom Pitom i Andželinom Džoli na premijeri filma "World War Z". Iako ima manju ulogu u ovom ostvarenju,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.