Nermin Nikšić pobijedio na izborima za predsjednika SDP-a

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nermin Nikšić pobijedio na izborima za predsjednika SDP-a

SARAJEVO - Nermin Nikšić je pobijedio na izborima za predsjednika SDP-a sa više od 50 odsto osvojenih glasova. Nakon prebrojanih oko 15 hiljada glasova Nikšić je osvojio ubjedljivo najviše, čak 11 hiljada.

Ostalo je da se prebroji još nekoliko hiljada glasova, ali to neće promijeniti stanje pa se definitivno može reći da je Nikšić ubjedljivi pobjednik unutarpartijskih izbora u SDP BIH.

 Na današnje unutarstranačke izbore za predsjednika Socijaldemokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << partije (SDP) Bosne i Hercegovine izašlo je skoro 60 odsto članova s pravom glasa od njih 27.000.

 Po prvi put u političkom životu BIH predsjednika stranke birali su svi članovi po principu – Jedan član, jedan glas.

 Nikšićevi proukandidati bili su Miro Lazović, Emir Đikić, Svetozar Pudarić i Jasmin Imamović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.