Nemam vremena za temu Sergej Trifunović

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nemam vremena za temu Sergej Trifunović"

Svi u državi treba da rade svoj posao, rekao je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o navodnim malverzacijama Fonda za ulaganje u lečenje bolesne dece, koji vodi glumac Sergej Trifunović.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović

Novinari su u Beogradu pitali Vučića da prokomentariše "tvrdnje da je Trifunović novac za lečenje bolesne dece ulagao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << investicione fondove i tako se praktično kockao", a on je rekao da nema vremena da se bavi baš svim temema u društvu.

"Ako mislite da je moguće da imam vremena i za to, stvarno je nemoguće. A u ovoj zemlji neka svi rade svoj posao", rekao je Vučić.

Na skupu o bezbednosti u Beogradu novinari su pitali Vučića i o spekulacijama o rekonstrukciji Vlade.

Kazao je da će u nekom narednom periodu svakako biti promena u vladi, te da će svoje mišljenje o tome, kao predsednik najveće stranke, izneti premijerki Ani Brnabić, kada ga bude o tome pitala.

"Nema nikakve sumnje da će u nekom narednom periodu, a zavisi od mnogo fajktora, od situacije u regionu...svakako promena biti", rekao je Vučić, na pitanja novinara da komentariše izjavu predsednice parlamenta da bi neki ministri trebalo "malo da se odmore" i da li je to pokrenuto pitanje rekonstrukcije vlade.

Rekao je da se stalno konsultuje sa premijrkom o mnogim pitanjima i da su te konsultacije obostrane.

"Premijerka Brnabić je ta koja donosi odluke o vladi, a što se mene tiče, kao predsednika, valjda još neko vreme dok ne dođe neki 5. oktobar ili dok njihove snage dramatično ne ojačaju - a to pod navodnicima govorim pošto tih pustih snova ima koliko hoćete - kao predsednik najveće stranke biću pitan", rekao je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić o Fondaciji Sergeja Trifunovića: Ako mislite...

Izvor: B92, 05.Okt.2018

Beograd -- Svi u državi treba da rade svoj posao, odgovor je predsednika Aleksandra Vučića na pitanje o navodnim malverzacijama Fonda za ulaganje u lečenje bolesne dece...Reč je o fondaciji "Podrži život" koju vodi glumac Sergej Trifunović...Upitan da prokomentariše "tvrdnje da je Trifunović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.