Navijaču 18 meseci zatvora zbog pištolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijaču 18 meseci zatvora zbog pištolja

Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz Damjan Šobić (34), osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nedozvoljenog držanja i nošenja pištolja, a na osnovu sporazuma koji je zaključio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Viši sud u Beogradu prihvatio je ovaj sporazum još 6. jula.

Pored zatvorske kazne, Šobiću je izrečena i mera bezbednosti oduzimanja vatrenog oružja zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oružja i eksplozivnih sredstava, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Ovo krivično delo od 1. juna spada u nadležnost višeg tužilaštva, odnosno suda, jer su zatvorske kazne povećane, pa je tako i Šobić je pristao na prilično visoku kaznu za ovo delo.

On je bio uhapšen u Venizelosovoj ulici u Beogradu kada ga je zaustavila patrola interventne jedinice policije i tokom pretresa kod pronašla oružje bez dozvole.

Mediji su ranije preneli da je Šobić od ranije poznat policiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Navijač priznao krivicu, godinu i po zatvora

Izvor: Mondo, 14.Sep.2017

Jedan od vođa Patizanove navijačke grupe Alkatraz Damjan Šobić (34), osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nedozvoljenog držanja i nošenja pištolja, a na osnovu sporazuma koji je zaljučio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Viši sud u Beogradu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.